Tekst

TEKSTblad

Strips begrijpen

TEKST

Striptekenaar Roel Venderbosch en visueel linguïst Neil Cohn gingen in gesprek over visuele taal. Tekenen is een taal en strips hebben een eigen grammatica. Verslag van een gedachtenwisseling op het snijvlak van theorie en praktijk.

Art Copy Team publicatie in Tekstblad

TEKSTblad tijdschrift over tekst & communicatie is een uitgave van het Departement van Communicatie en Cognitie, Tilburg University.

     

Transavia
De groene, personeelsmagazine

TEKST

Medewerkers weten waar Transavia voor staat en waar ze voor gaan. Ze voelen zich betrokken bij de uitvoering van de plannen en zijn er trots op bij Transavia te horen. Via MbH Communicatie schreef Corien Unger mee aan de drie edities die verschenen tot de uitbraak van COVID-19.

De groene, Transavia

    

POP Bonaire
Basisboek Groenten en Fruit

TEKST | DRAAIBOEK  FOTOGRAFIE | ONTWERP

Een praktisch boek met meer foto’s dan tekst, was de opdracht van Plattelandsontwikkelingsprogramma (POP) Bonaire. Een boek dat tegen een stootje kan, waarin je snel kunt bladeren en meteen ziet wat de bedoeling is. Lees meer in onze blog…

    

Meer lezen?
Tekstvoorbeelden

TEKST

Korte berichten en lange verhalen: download hier een bloemlezing (pdf). Wil je kennismaken, ideeën opgooien, overleggen wat ik voor je kan bedenken, schrijven, redigeren en (laten) produceren? Bel of mail!

Je verhaal van concept tot content