3D ontwerp

Zorg in Houten
Visuele identiteit, signing

CONCEPT | ONTWERP | BEGELEIDING

Concept, ontwerp en huisstijlontwikkeling voor de vijf eerstelijns Medische Centra in Houten en inpassing van de visuele identiteit in interieur en signing. De uitdaging: balanceren tussen eenheid en verscheidenheid. Wijnand Vlok begeleidde ook de productie en montage van de bewegwijzering en belettering.

ZIH entree Medisch Centrum Dorp

ontwerp en signing entree

   

STINAPA

Haaienkamer

ONTWERP | BEGELEIDING

Voor de ‘Haaienkamer’ van Stichting Nationale Parken (STINAPA) Bonaire maakten we het ontwerp en begeleidden we de productie van 3D elementen en de inrichting. Haaien zijn een beschermde soort in de wateren van Caribisch Nederland. Maar onbekend maakt onbemind. Daarom is in de ‘Save Our Sharks Room’ van alles te ontdekken over de haaien rond Bonaire.

   

Ontwerpen voor producten

CONCEPT | VISUALISATIE

Verpakkingen, displays, merchandising, we werken mee in de keuken van producenten en retailers. Dat betekent brainstormen, trechteren en ideeën schetsen om ze te testen. Een aantal voorbeelden:

Douwe Egberts, Natrena

FrieslandCampina, Milner

Douwe Egberts, paviljoen

   

3D concepten

IDEE | VISUALISATIE

Van spontane inval tot doordacht idee: het plezier van het vak is associëren, rechercheren, schetsen en  kleine prototypes maken om te kijken hoe iets eruitziet in 3D.

DutchSpot, opvouwbare lamp van karton

 

Opvouwbare lamp van Japans papier met druksluitingen

 

Stoelontwerp van koolstof

Je verhaal van concept tot content