Ontwerp

BUZA
Klantportaal consulaire dienstverlening

ONTWERP | VORMGEVING

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken moderniseert zijn consulaire dienstverlening. Design, fotoselectie en visuele elementen voor een nieuw klantportaal.

Ontwerp en vormgeving van de roadmap van de begeleidende interne campagne van de Directie Consulaire Zaken en Visumbeleid (DCV).

    

STINAPA
Website

CONCEPT | VORMGEVING

Ontwikkeling en vormgeving van de website van Stichting Nationale Parken (STINAPA) Bonaire. Op en rond het eiland beschermt en beheert STINAPA Washington Slagbaai National Park (land) en Bonaire National Marine Park (zee en wetlands).

https://stinapabonaire.org

   

WEB Bonaire
Corporate identity

CONCEPT | TEKST |ONTWERP | VORMGEVING

Voor Water- en Energiebedrijf (WEB) Bonaire heeft Art Copy Team de corporate identity onder handen genomen en doorgevoerd van website tot watertank.

 

    

Huisstijlontwikkeling

 ONTWERP | VORMGEVING

AVENTIQ

Samen met de eigenaren van Aventiq event company ontwikkelden we in één brainstormdag de richting van de huisstijl. Daarna volgden ontwerp van de huisstijlelementen en vormgeving van de huisstijldragers.

Stichting Zorg in Houten

Ontwerp van het beeldmerk Stichting Zorg in Houten en de vijf huisstijlen van de eerstelijns medische centra. De huisstijlen bestaan uit: correspondentie materiaal – print en online, folders, posters, narrowcasting voor de wachtruimtes en signing voor de eerstelijns Medische Centra.


    

Je verhaal van concept tot content