3D ontwerp

Zorg in Houten
Visuele identiteit, signing

CONCEPT | ONTWERP | BEGELEIDING

Conceptontwikkeling en ontwerp van beeldmerk, woordmerk, kleurenpalet en signing voor de vijf eerstelijns Medische Centra in Houten. De uitdaging: balanceren tussen eenheid en verscheidenheid. Wijnand Vlok begeleidde ook productie en montage van de bewegwijzering en belettering.

   

STINAPA

Haaienkamer

ONTWERP | BEGELEIDING

Voor de ‘Haaienkamer’ van Stichting Nationale Parken (STINAPA) Bonaire maakten we het ontwerp en begeleidden we de productie van 3D elementen en de inrichting. Haaien zijn een beschermde soort in de wateren van Caribisch Nederland. Maar onbekend maakt onbemind. Daarom is in de ‘Save Our Sharks Room’ van alles te ontdekken over de haaien rond Bonaire.

   

Onima Aloe Vera
Verpakkingen

ONTWERP

Op Bonaire maakt Onima Aloe Vera gezondheids- en schoonheidsproducten van de gel van de aloe vera plant. De planten worden ecologisch geteeld op een eigen plantage en de oogst wordt op het eiland verwerkt.

   

Ontwerpen voor producten en diensten

CONCEPT | VISUALISATIE

Verpakkingen, displays, merchandising, paviljoens en stands: we werken mee in de keuken van producenten en dienstverleners. Dat betekent brainstormen, trechteren en ideeën schetsen om ze te testen. Een aantal voorbeelden:

Douwe Egberts, Natrena

FrieslandCampina, Milner

Douwe Egberts, paviljoen

SANA, stand

   

3D vrij werk

CONCEPT | VISUALISATIE

Van spontane inval tot doordacht idee: het plezier van het vak is associëren, rechercheren, schetsen en  kleine prototypes maken om te kijken hoe iets eruitziet in 3D.

   

Je verhaal van concept tot content