Goed om iedereen weer te zien op dushi Boneiru!

Playa Lechi Bonaire

Online werken heeft allerlei voordelen. Je hoeft de deur niet uit, waar ter wereld je ook bent. De verbindingen worden steeds beter, het gaat steeds makkelijker. Sterker: het tijdverschil is zo ongeveer het moeilijkste. We hebben handige digitale middelen om elkaar niet alleen snel te berichten en te spreken, maar ook te zien.

En toch wilden we weer naar Bonaire. Noem ons maar ouderwets: met elkaar rond de tafel zitten heeft zoveel meer. Even iets erbij zoeken, collega erbij halen, achtergrondverhalen uitwisselen, samen erop uit gaan om te kijken naar bebording en bewegwijzering, langer doorpraten over wat er nu echt nodig is. En ja, als je er toch bent…kun je meteen dit, dat en-nog-wat doen.

We praatten met onze klanten: WEB, ZVK, STINAPA, OLB, Selibon, JGCN. Of het nu om meer of minder werk gaat, je dosis vitamine R onderhoud je beter live dan digitaal. Tabata un plaser!

We aten met business partners Steve van Printfactory Bonaire en Marcel van Skyview Bonaire, groetten bekenden in Mangazina di Rei en bij Gaston’s Kant’i Awa Snack, en hadden lange gesprekken met vrienden.

Met Elisabetta en Lorenzo over yoga en natuurfotografie, met Jan Jaap en Maaike over plattelandsontwikkeling, met Bettina over eilandtours en met Elsmarie over herbebossing, natuurlijke tuinaanleg en birding tours. Zeg niet dat er niets gebeurt op het eiland!

Naar sommigen konden we alleen zwaaien in het voorbijrijden. Of we zagen ze helemaal niet, want er was geen tijd of ze waren net even van het eiland af. Dat kan altijd wisselen. Wat vast is: de zee, de warmte, de prachtige zonsondergangen en het ruige landschap.

Dan kom je terug in Nederland. In de tijd van het jaar voor de sokkenwinkel.

That time of the year again
Twee weken is veel te kort. Nos lo bini bèk pronto!

Je verhaal van concept tot content